Χαραλαμπίδου σε Αννίτα για Βασιλικό: Στις διακηρύξεις καλοί είναι όλοι ….

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου σε ανάρτησή της απαντά στην πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το σκάνδαλο στο τερματικό στο Βασιλικό.

Η ανάρτησή της:

Χαίρομαι που η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Αννίτα Δημητρίου έστω και τώρα, αποφάσισε να μας διαβεβαιώσει ότι «είναι έτοιμη να συγκρουστεί με κάθε συμφέρον για το Βασιλικό». Αυτό βέβαια υπό το βάρος των εξελίξεων που δεν αφήνουν πλέον κανένα περιθώριο για ελιγμούς, κομματικούς ή άλλους . Όλα είναι στο φως πια, χάριν και στις παρεμβάσεις της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας και της Κομισιόν.

Αν αναγκάζομαι να απαντήσω στη σημερινή της δήλωση είναι γιατί η ίδια, ήταν Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, όταν ανώτατοι αξιωματούχοι του κόμματος της, στις συνεδριάσεις της Επιτροπής Ελέγχου οι οποίες πραγματοποιήθηκαν τους τελευταίους μήνες και με τήρηση πρακτικών και δημόσιων δηλώσεων, μόνο βούληση για διαφάνεια δεν έδειχναν αφού υπερασπίζονταν με σθένος τις αποφάσεις της Προηγούμενης κυβέρνησης.

Βέβαια, δεν παρέλειψαν να στοχοποιήσουν τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας και να τον αποδομήσουν με διάφορα ειρωνικά σχόλια.

Το βασικό τους επιχείρημα σε όλη αυτήν την προσπάθεια ήταν ότι : ο μόνος που διαφωνούσε με όσα αποφασίστηκαν από τους υπόλοιπους της κυβέρνησης Αναστασιάδη ήταν ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης.

Χαίρομαι που η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ πείστηκε μετά τις αποκαλύψεις να προβεί σε αυτήν την τοποθέτηση.

Η κ. Χαραλαμπίδου επανήλθε και ανέφερε τα εξής:

“Έχω δει αυτήν την ανάρτηση μετά την τοποθέτηση μου , χρονικά ,στην οποία είχα κάνει tag την @AnnitaDemetriou

έχω διαβάσει και την αρχική τοποθέτηση του #ΔΗΣΥ, ήταν θεωρώ, μετά την έγκριση της Προέδρου που κυκλοφόρησε και επιχειρούσε να ρίξει ευθύνες στη νυν κυβέρνηση λες και το σκάνδαλο ξεκίνησε τώρα. Έχω όμως ακούσει και τις τοποθετήσεις στην Επιτροπή Ελέγχου και νομίζω θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν τα πρακτικά που ήταν από τον Φεβραρη και μετά του 2024 , πολύ πρόσφατα δηλαδή, όπου φαίνεται ξεκάθαρα το παιχνίδι του ΔΗΣΥ .

Άρα στις διακηρύξεις καλοί είναι όλοι και καλύτερος ο @Christodulides,να το λέμε αυτό . Στις πράξεις τι κάνουν ενόσω θεωρούν ότι τους παίρνει;