Στον εισαγγελέα το βίντεο με τις απειλές Κασιδιάρη σε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου βρίσκεται απο το πρωί το βίντεο που παρουσιάζει τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη να απευθύνεται με απειλές και ύβρεις προς τους Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας χθες το μεσημέρι στην περιοχή Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης. 

Η συγκέντρωση που πραγματοποίησε χθες η  Χρυσή Αυγή, σε ξενοδοχείο της περιοχής, όπου μιλούσαν οι βουλευτές του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Μίχος, Γιώργος Μπαρμπαρούσης και Χρήστος Παππάς, στάθηκε αφορμή να σπεύσουν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια.

Στη Χερσόνησο  βρέθηκαν ωστόσο και  μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση οπαδών της Χρυσής Αυγής.

“Βλέπουμε απέναντί μας παρακρατικούς με κουκούλες, κράνη, που έχουν προκαλέσει φθορές σε καταστήματα και οχήματα. Δεν τους ενοχλεί κανείς, δεν έχουν συλλάβει κανέναν και το μόνο που κάνουν  είναι να παρεμποδίζουν την εκδήλωση ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος”

“Μιλάμε για παράβαση καθήκοντος και των αστυνομικών αρχών και του υπουργείου Δημόσιας Τάξεως. Είναι απαράδεκτο. Μόνο με τη Χρυσή Αυγή συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Είμαστε το μοναδικό πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα που επιτρέπεται να γίνονται εις βάρος του αντισυγκεντρώσεις επειδή είμαστε η μοναδική πραγματική ελληνική φωνή που λέει την αλήθεια και θα ξεβρωμίσουμε αυτόν τον τόπο” είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

“Θα έχεις εδώ πέρα νεκρούς, σου δίνω τον λόγο μου”,ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος προειδοποιώντας τον αξιωματικό της Αστυνομίας με έντονο ύφος.