ΠτΔ για Great Sea Interconnector:ε Εποικοδομητική συζήτηση και συνεχίζεται

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, ευρείας σύσκεψης για το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, μετά τη συμμετοχή του στο πρώτο μέρος της συνάντησης που διήρκησε περίπου τέσσερεις ώρες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «δεν τελειώσαμε, η συζήτηση συνεχίζεται», προσθέτοντας ότι η συζήτηση”είναι εποικοδομητική”.

Η απόφαση για διεξαγωγή της σημερινής σύσκεψης για την ηλεκτρική διασύνδεση ήταν πολύ καλή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά την επιστροφή του στο Προεδρικό Μέγαρο, από την παρουσίαση βιβλίου στη Δημοσιογραφική Εστία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι “η συζήτηση ήταν πολύ εποικοδομητική, βοηθά να διευκρινιστούν πολλά θέματα, στα οποία υπήρχαν, αν θέλετε, ασάφειες, δεν ήταν ξεκάθαρα, και η συζήτηση θα συνεχιστεί.

Ήταν μια πολύ καλή επιλογή, απόφαση, να γίνει αυτή η συζήτηση, ήταν πολύ εποικοδομητική», είπε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.