“Που είσαι Παπαδόπουλε;” αναφωνεί ο κ. Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής!

Πολιτικούς σκελετούς από το ντουλάπι έβγαλε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, μιλώντας σε μεγάλης κυκλοφορίας περιοδικό.

Εξοργίζει, αλλά παράλληλα, προκαλεί και ειρωνικό μειδίαμα με τις …μεστές πολιτικές του τοποθετήσεις που αναπολούν τον Ιωάννη Μεταξά και τη  χούντα των συνταγματαρχών, ως τις καλύτερες κυβερνήσεις που γνώρισαν ποτέ οι Έλληνες!   «Που είσαι Παπαδόπουλε;» Το γνωρίζετε πολύ καλά ότι τη χρησιμοποιεί ο ελληνικός λαός και πολλοί που δεν ζούσανε τότε. Προφανώς κάτι σημαίνει αυτό», ήταν η ώριμη πολιτική θέση του βουλευτή.

Η επόμενη – ή μάλλον η μεθεπόμενη – κυβέρνηση θα είναι η Χρυσή Αυγή, υποστηρίζει ο κ. Παναγιώταρος. «Η Χρυσή Αυγή αγγίζει το DNA του Έλληνα είναι πολύ μεγάλο, δοξασμένο, περήφανο και δημιουργικό». Επόμενη κυβέρνηση θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος όμως θα αποτύχει και θα έρθει έτσι η σειρά του κόμματός του.

Ως κυβέρνηση το πρώτο που θα κάνει η Χρυσή Αυγή είναι να κλείσει τα ΜΜΕ που σήμερα τη λοιδορούν. Απλές, δηλαδή, ριζικές λύσεις!

Χαρακτηρίζει «πληγή» και «κόμμα προδοσίας» το ΚΚΕ , ενώ σε διεθνές επίπεδο ο κ. Παναγιώταρος προβλέπει «αυτοκαταστροφή» της Ευρώπης.