Πώς μπορεί μια ομπρέλα να μπλοκάρει μια πόρτα, εμποδίζοντας τους εργαζόμενους να μπούνε στο γραφείο τους; Και πόσοι άνθρωποι χρειάζονται για να ανοίξει μία μπλοκαρισμένη πόρτα; Αρκετοί, όπως διαπίστωσαν πρόσφατα οι υπάλληλοι ενός γραφείου στην Ουάσιγκτον.
Οι υπάλληλοι μιας εταιρείας που νοικιάζει γραφεία σε κτήριο της πόλης, επέστρεψαν στη δουλειά τους μετά το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν μπορούσαν να μπουν μέσα στα γραφεία τους. Ο λόγος; Μια ομπρέλα είχε πέσει από μέσα και είχε σφηνώσει μπλοκάρει την πόρτα.
Ένας υπάλληλος της εταιρείας ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter, στην οποία φαίνεται η ομπρέλα που έχει πέσει στη χαραμάδα, σημειώνοντας ότι η κατάσταση αυτή επικρατεί εδώ και δύο μέρες, χωρίς κανείς να μπορεί να σκεφτεί έναν λειτουργικό τρόπο για να ανοίξει η πόρτα.
Η φωτογραφία έγινε αμέσως viral και οι προτάσεις από τους χρήστες, για διάφορους τρόπους προκειμένου να απομακρύνουν την ομπρέλα και να απελευθερωθεί η πόρτα, έπεσαν βροχή.
Ανάμεσα στις λύσεις που πρότειναν κάποιοι, ήταν οι εξής: να κάνουν μια τρύπα στην πόρτα ή να τρυπήσουν τον τοίχο δίπλα της ή να περάσουν κάποιο καλώδιο από τη χαραμάδα. Όμως, καμία από αυτές τις λύσεις δεν λειτούργησε, δήλωσε ο υπάλληλος Mike Ponticelli στο Vice.
«Δοκιμάσαμε τα πάντα. Η κατάσταση δεν φαίνεται να έχει κάποια προφανή λύση. Δύο κρεμάστρες μου χάθηκαν στη ‘μάχη’», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Ponticelli και οι τρεις συνάδελφοί του «παγιδεύτηκαν» έξω από το γραφείο περισσότερες από δυο μέρες κατά τις οποίες δούλευαν απ’έξω με φορητό λάπτοπ και έβλεπαν το άδειο γραφείο τους μέσα από τη γυάλινη τζαμαρία.
Τελικά η εταιρεία πήρε έναν μηχανικό, ο οποίος έκανε μια τρύπα στο ταβάνι και σήκωσε την ομπρέλα χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο, ξεμπλοκάροντας επιτέλους την πόρτα.
Από όλο αυτό το περιστατικό, πάντως, ο Neeraj Agrawal που έκανε και την επίμαχη ανάρτηση, κατέληξε στο εξής συμπέρασμα: όλοι στο διαδίκτυο νομίζουν ότι έχουν δίκιο.
«Πάρα πολλοί άνθρωποι μου έλεγαν πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα και έκαναν λάθος, αλλά το έπαιζαν έξυπνοι. Το ίντερνετ είναι κακό», ανέφερε.