Απανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμένη οικία στη Λευκωσία

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι αρχές χθες βράδυ μετά από πληροφορία για φωτιά σε εγκαταλελειμένη οικία στην περιοχή της Aκρόπολης, στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έλαβαν κλήση για φωτιά στην εγκαταλελειμένη οικία γύρω στις εννέα και σαράντα χθες το βράδυ. Αμέσως έσπευσαν στη σκηνή και κατάφεραν να κατασβήσουν τη φωτιά.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όταν έφτασε στο σημείο αρχικά εντόπισε 56χρονο να εξέρχεται τραυματισμένος από την οικία, ενώ στη συνέχεια, μετά από έρευνες, βρέθηκε σε άλλο δωμάτιο απανθρακωμένο πτώμα άντρα. Θα γίνει προσπάθεια αναγνώρισής του μέσω DNA.

Ο 56χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. 

Μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης όπου νοσηλευέται διασωληνωμένος και σε σοβαρή κατάσταση, αφού υπέστη εκτεταμένα εγκαύματα. 

Οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για άστεγους οι οποίοι έβρισκαν καταφύγιο στη συγκεκριμένη εγκαταλελειμένη οικία και στην οποία φέρονται να άναψαν κεριά, καθώς δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα.

Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνες και εξετάσεις στη σκηνή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια.