Ένταλμα σύλληψης για τον Απόστολο Λύτρα – Θα οδηγηθεί στη φυλακή όταν συλληφθεί

Ένταλμα σύλληψης του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα εκδόθηκε από την δικαστική Αρχή μετά την κρίση της ανακρίτριας που χειρίζεται τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του ποινικολόγου Σοφίας Πολυζωγοπούλου, προκειμένου να οδηγηθεί στην φυλακή, καθώς ο κατηγορούμενος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί. Επιπλέον, κρίθηκε ύποπτος φυγής, καθώς η Αστυνομία ενημέρωσε τις δικαστικές αρχές, ότι δεν τον έχει εντοπίσει, στο πλαίσιο της αναζήτησης που έκανε, για την υπόθεση της αυτόφωρης διαδικασίας, μετά τις μηνύσεις που υπέβαλε η σύζυγός του.

Η απόφαση της δικαστικής λειτουργού αφορά το χθεσινοβραδυνό περιστατικό με την μετάβαση στο σπίτι του ποινικολόγου και της συζύγου του και παθούσας, της πρώην συζύγου, της κόρης του κ. Λύτρα και δικηγόρου συνεργάτη του γραφείου του, με στόχο να πάρουν πράγματα του κατηγορούμενου, το οποίο κατέληξε με μηνύσεις από την πλευρά του θύματος του ξυλοδαρμού.

Σε αυτήν την κατεύθυνση ήταν και η γνωστοποίηση στην ανακρίτρια όσων έλαβαν χώρα χθες το βράδυ, από την πλευρά της κ. Πολυζωγοπούλου, ώστε εφόσον κρίνει η δικαστική λειτουργός να αντικατασταθούν οι περιοριστικοί όροι με προσωρινή κράτηση.

Μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης ο δικηγόρος αναζητείται από την Αστυνομία προκειμένου να οδηγηθεί στην φυλακή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ