Άγριο φονικό σε συνεργείο αυτοκινήτων στην Ορμήδεια

Άφαντος ο δράστης, πυροβόλησε στο κεφάλι το θύμα

Α΄γριο φον ικό διαπράχθηκε χθες βράδυ με θύμα ελληνοκύπριο ο οποίος έπεσε νεκρός από πυροβολισμό στο κεφάλι.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τις Βρετανικές Βάσεις η Αστυνομία των Βάσεων σε συνεργασία με την Αστυνομία της Δημοκρατίας διερευνούν υπόθεση δολοφονίας η οποία καταγγέλθηκε γύρω στις 11 χθες βράδυ σε συνεργείο μπογιατίσματος αυτοκινήτων, λίγο έξω από την Ορμήδεια.

Πρόκειται για δύο Ελληνοκύπριους, οι οποίοι αρχικά διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια ο ένας εκ των δυο ανέσυρε όπλο και σκότωσε τον δεύτερο. Πληροφορίες από τις Βρετανικές Βάσεις αναφέρουν ότι το θύμα φέρει τραύμα στο κεφάλι.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε ολόκληρη την περιοχή, με τον δράστη να παραμένει άφαντος. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του συνεργείου μπογιατίσματος αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ φαίνεται ότι στην ίδια περιοχή σημειώθηκε και στο παρελθόν φόνος άλλου προσώπου.

Η αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων προχώρησε στην αποκοπή του δρόμου Ορμήδειας – Ξυλοφάγου για την κυκλοφορία οχημάτων, σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τον οπλισμένο δράστη.