ΔΗΣΥ και ΠΑΣΥΝΟ συζήτησαν για τα φλέγοντα θέματα των νοσηλευτών

Σε πολύ εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση της Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αννίτας Δημητρίου με την Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών (ΠΑΣΥΝΟ). Την Πρόεδρο του ΔΗΣΥ πλαισίωναν στη συνάντηση ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Παράταξης και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας κ. Ευθύμιος Δίπλαρος και η Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας κ. Σάβια Ορφανίδου.

Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των νοσηλευτών και έχουν να κάνουν με τη στελέχωση των δημόσιων νοσηλευτηρίων σε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα, τη συνομολόγηση συλλογικών συμβάσεων με τον ΟΚΥπΥ, αλλά και συνταξιοδοτικά θέματα.

Ο νευραλγικός τομέας της υγείας είναι στις κορυφαίες προτεραιότητες μας και ως Δημοκρατικός Συναγερμός βρισκόμαστε σε συνεχή διαβούλευση με τους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου να διασφαλίσουμε το ΓΕΣΥ, τη μεγαλύτερη κατάκτηση για τον τόπο, αναβαθμίζοντας παράλληλα τις ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες που προσφέρονται στους πολίτες.